top of page
IMG_3901.JPG

Kaikki Pauliinasta

Olen Pauliina, tuleva yhteisöpedagogi, ja ympäristökasvattaja, äiti ja vaimo. Asun Karkussa, metsän laidassa. Pienen punaisen mökkimme pihassa rehottavat kilvan luonnonkasvit, vihannekset, kukat ja yrtit. 

Olen opettanut kestävää kehitystä, luonnon hyvinvointivaikutuksia, luonto- ja ympäristöneuvontaa, kestäviin kulutusvalintoihin ohjaamista ja jäte- ja kierrätysneuvontaa. Vuodesta 2019 olen arvioinut luonto- ja matkailualan näyttöjä ja ohjannut Natural Mindfulness kävelyitä opistolle, yrityksille, yksityisille tilaajille ja yhdityksille.

Opettamisen ja näyttöjen arvioinnin lisäksi järjestän pienimuotoisia tapahtumia ja virkistystoimintaa. Tapahtumista mainittakoon Pirkanmaan Lumon oheistapahtuma Sastamalan lumo, Villinaisten Voimaretket  ja Iloa ja hyötyä syyspuutarhasta tapahtuma yhteistyössä Hiiltä sitovat kylät-hankkeen kanssa.

Rakastan luontoalalla toimimista, opettamista ja voimaannuttamista.

Ja erityisesti rakastan ohjata Natural mindfulnessia, koska siinä asiakas saa parhaimmillaan elämän mittaisen lahjan oppiessaan mm.stressin hallintaa, mielehtaitoja ja harjotteita jotka auttavat rentoutumaan ja palautumaan,

Natural Mindfulness kävely koostuu muutamasta helposta harjoituksesta, etkä tarvitse erityisiä varusteita tai aikaisempaa kokemusta.

Haluankin Natural Mindfulnessin avulla tarjota sinulle ja ryhmällesi, oli se sitten työpaikalta tai harrastepiiristä, koulusta tai yhdistyksestä, luontoelämyksen, joka voimaannuttaa ja rentouttaa ikimuistoisesti. Kysy tarjousta ohjauksesta laittamalla sähköpostia.

Opintojani:

Yhteisöpedagogi, työelämän kehittäminen: HUMAK (aloittanut k23)

Luonnosta hyvinvointia ja palveluita: Green Care ja Blue Care / SAMK

Kasvatustieteiden perusteet, Tampereen Kesäyliopisto

Planetaarinen hyvinvointi, Jyväskylän avoin yliopisto

Natural Mindfulness Guide Cotswold Natural Mindfulness (IMMA)

Hyvinvointia puutarhoista ja puistoista (Horticulture for human well-being), Helsingin yliopisto, Tampereen avoin yliopisto

Ympäristökasvattaja, TAKK

Luonto- ja ympäristöneuvoja, Sasky Osaran maaseutuopetusyksikkö

Kulttuurituottaja TAKK

Puhelin

040 7274 228

Email 

Seuraa ja jaa

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page