top of page
IMG_20191117_122544.jpg

Kaikki Pauliinasta

Olen Pauliina, tuleva yhteisöpedagogi, luonto- ja ympäristöneuvoja,  ympäristökasvattaja, äiti ja vaimo. Asun Karkussa, metsän laidassa. Pienen punaisen mökkimme pihassa rehottavat kilvan luonnonkasvit, vihannekset, kukat ja yrtit. 

Olen opettanut muun muassa kestävää kehitystä, luonnon hyvinvointivaikutuksia, luonto- ja ympäristöneuvontaa, kestäviin kulutusvalintoihin ohjaamista ja jäte- ja kierrätysneuvontaa sekä ohjannut Natural Mindfulnessia vuodesta 2019.  Samasta vuodesta lähtien olen arvioinut luonto- ja matkailualan näyttöjä ja ohjannut Natural Mindfulness -kävelyitä opistolle, yrityksille, yksityisille tilaajille ja yhdistyksille.

Opettamisen ja näyttöjen arvioinnin lisäksi järjestän pienimuotoisia tapahtumia ja virkistystoimintaa. Tapahtumista mainittakoon Pirkanmaan Lumon oheistapahtuma Sastamalan lumo, Villinaisten Voimaretket  ja Iloa ja hyötyä syyspuutarhasta -tapahtuma yhteistyössä Hiiltä sitovat kylät-hankkeen kanssa.

Rakastan luontoalalla toimimista, opettamista ja voimaannuttamista.

Ja erityisesti rakastan ohjata Natural Mindfulnessia, koska siinä asiakas saa parhaimmillaan elämän mittaisen lahjan oppiessaan mm. tietoista läsnäoloa, stressin hallinta ja harjoitteita jotka auttavat rentoutumaan ja palautumaan,

Natural Mindfulness kävely koostuu muutamasta helposta harjoituksesta, etkä tarvitse erityisiä varusteita tai aikaisempaa kokemusta.

Haluankin Natural Mindfulnessin avulla tarjota sinulle ja ryhmällesi, oli se sitten työpaikalta tai harrastepiiristä, koulusta tai yhdistyksestä, luontoelämyksen, joka voimaannuttaa ja rentouttaa ikimuistoisesti.
Kysy tarjousta ohjauksesta täyttämällä Ota yhteyttä sivun lomake tai laittamalla sähköpostia.

Opintojani:

Yhteisöpedagogi, työyhteisön kehittäminen: HUMAK (aloittanut k23)

Luonnosta hyvinvointia ja palveluita: Green Care ja Blue Care / SAMK

Kasvatustieteiden perusteet: Tampereen Kesäyliopisto

Planetaarinen hyvinvointi: Jyväskylän avoin yliopisto

Natural Mindfulness Guide: Cotswold Natural Mindfulness (IMMA)

Hyvinvointia puutarhoista ja puistoista: Helsingin yliopisto, Tampereen avoin yliopisto

Ympäristökasvattaja: TAKK

Luonto- ja ympäristöneuvoja: Sasky Osaran maaseutuopetusyksikkö

Kulttuurituottaja: TAKK

Pauliina yrttikurssilla.jpg

Viheriän arvot ja laatulupaus

Viheriän toimintaa määrittelevät vastuullisuus ja turvallisuus. Kaikki toiminta pyritään suunnittelemaan niin, että se täyttää ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kestävän kehityksen vaatimukset.

· Kurssien ja tapahtumien järjestelyissä suositaan kimppakyytejä ja julkista liikennettä.

· Käytetään tarjoiluissa mahdollisimman paljon kotimaista lähi- ja luomutuotantoa ja itse poimittua yrttiteetä. Käytetään sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja pesuaineita.  

· Kierrätetään kaikki toiminnasta syntyvä jäte ja/tai tuotetaan mahdollisimman vähän jätettä. Noudatetaan retkietikettiä ja liikutaan luonnossa luontoa säästäen ja kunnioittaen.

· Ostetaan mahdollisimman vähän uutena, vuokrataan tai lainataan sitäkin useammin.

· Ollaan yhteistyössä vain vastuullisten yrittäjien, yritysten ja yhdistysten kanssa

· Jokaisesta retkestä laaditaan turvallisuussuunnitelma ja pysytään ajan tasalla kaikkiin turvallisuuteen liittyvistä aiheista ja asioista, alkaen ryhmäkoosta, retken suunnittelusta, varusteisiin, reittiin ja sääolosuhteisiin. Viheriän Pauliinalla on ea-koulutus, työturvallisuuskortti ja hygieniapassi.

· Jokainen kurssi ja tapahtuma tuotetaan rakkaudesta lajiin, pienintäkin yksityiskohtaa pohtien ja hioen, jotta voidaan tarjota ainutlaatuisen laadukas elämys.

Puhelin

040 7274 228

Email 

Seuraa ja jaa

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page